Zum Haaptinhalt sprangen Zum Haaptmenü sprangen

Schokopizza mam Jérôme

18.06.2018

Zesummen mam Jérôme hun mir am Atelier Kichen lecker Schokopizza gemaach. Heifir hun mir eist Rezept geholl, semtlech Zutaten zesummen geluecht, eis Henn gewesch, an zack ass et lass gaangen. Als d'éicht hun mir d'Zutaten wëi Mierl, Zocker, Kakao, Waasser, Hierf, Salz, .. oofgemooss an alles zesummen an eng grouss Schossel gemaach. D'Zutaten an der Schossel hun mir matt eisen Henn zu enger Bull Deeg verschafft. Duerno hun mir den Deeg e bësschen am Frigo goen geloss, ëiert mir en ausgerullt hun. Nom Ausrullen hun mir gudd vill Nutella dropp gemaach an allerlee Sëisses. ZUMOOLS GANZ VILL SCHOKOLA. Daat Ganzt hun mir zirka 15 Minutten am Scheffchen baaken geloss ëiert mir eis lecker Schokopizza zesummen giess hun wëi se nach gudd waarm war.




» Fotoen